Hoe weet je of je een raszuivere Engelse bulldog hebt?

Om een Engelse Bulldog te identificeren, begin je met het onderzoeken van het lichaam en zoek je naar een ronde bouw, brede schouders en een korte, laaghangende staart, die allemaal kenmerken van het ras zijn. Je moet ook zoeken naar een breed voorhoofd met een rechte lijn die van de neus naar de bovenkant van het hoofd loopt. Aan de rechterkant hebben we een geweldige afbeelding van de juiste Engelse Bulldog-vorm gepost. Nee, beter nog, ik wil dat je op deze foto studeert en mediteert, vooral als je momenteel op zoek bent naar een nieuwe Bulldog puppy.

Merk op dat de ruimte op de bovenkant van het hoofd plat en niet afgerond is. Met andere woorden, er is geen neerwaartse helling van het midden van het hoofd naar de oren. Een Bulldog moet aan de voorkant een brede houding hebben die naar achteren smaller wordt. Dat is een ander bepalend kenmerk van het Bulldog-profiel.

De Bulldog is een gemiddelde schuur. Als je de tijd kunt nemen om hem meer dan eens per week te poetsen, helpt dit de hoeveelheid haar die op je kleding en meubels terechtkomt te verminderen. Hoewel het in één oogopslag moeilijk kan zijn om een raszuivere hond van een hond van een gemengd ras te vertellen, er zijn een paar kenmerken die onbetwistbaar zijn als het gaat om het identificeren van een raszuivere Engelse bulldog vs. In de meeste gevallen, in tegenstelling tot een Engelse bulldog, de oren van de Frenchie wijzen recht omhoog en zijn afgerond aan de uiteinden.

Er wordt gezegd dat hij eigenlijk moderne Engelse bulldogs gebruikte, evenals Pit Bull Terriers, Amerikaanse bulldogs en Mastiffs om het ras na te bootsen, wat het extra zachte gezicht en de grotere, vierkante kop verklaart, wat het handelsmerk is van elke Mastiff verklaart. Dus in 1971 besloot een man met de naam David Leavitt dat hij die Old English Bulldog-look terug wilde brengen, maar met minder agressie, en hij begon samen honden te fokken. Bulldogs zijn vooral vatbaar voor spina bifida, wat betekent dat de wervels rond het ruggenmerg van een Engelse bulldog niet correct zijn gevormd tijdens de zwangerschap van de moeder. Dus, als de Engelse bulldog die de AKC beschouwt als de rasstandaard toen daadwerkelijk was gekruist met een mopshond, zijn ze dan echt zo puur gefokt?.

Een van zijn puppy's kan bijvoorbeeld worden geboren met langere benen of kleinere poten dan geschikte kenmerken zijn in een Engelse Bulldog. Voorlopig zullen we verder bespreken waarom het zo belangrijk is om de Engelse Bulldog Standard te bestuderen en hoe een Bulldog eruit zou moeten zien. Om ervoor te zorgen dat u een Engelse Bulldog Puppy van hoge kwaliteit ontvangt waarvan de anatomie overeenkomt met de AKC-standaard, is volledig uw verantwoordelijkheid. Een beetje een probleem onder Engelse bulldog-enthousiastelingen is echter proberen te bepalen of het ras eigenlijk zo raszuiver is als ze lijken.

Dit komt veel voor- Een persoon die een Engelse Bulldog wil kopen, zoekt op websites en in kranten naar zijn mooie Engelse Bulldog Puppy. Als je meer wilt weten over Engelse Bulldogs of andere soorten Bulldogs, overweeg dan om dit Bulldog Handbook op Amazon te bekijken. Het zijn schattige kleine honden; ze zijn veel kleiner dan Engelse buldoggen en zelfs Boston Terriers. Behalve dat het een bezorgmechanisme is voor heel veel kwijlen, moeten de wangen van een Engelse bulldog uitzonderlijk hangend zijn.

Als je merkt dat je Engelse bulldog om welke reden dan ook begint te hijgen, zorg er dan voor dat je ze op een koele plaats brengt en geef ze wat water, bij voorkeur met een paar ijsblokjes, om ze te helpen chillen.