Hoeveel kost een bulldog-puppy?

Dat is min of meer twee keer de prijs van een Labrador Retriever, het populairste hondenras van het land. Een gezonde bulldog met stamboom kost meer, maar is de beste keuze bij het adopteren van een nieuw familiehuisdier. Weten of u de jaarlijkse uitgaven kunt betalen, is een van de meest cruciale aspecten van budgettering voor een Engelse Bulldog. Dit zou genoeg moeten zijn voor een Engelse Bulldog, maar als je meer wilt, zijn er meestal kortingen voor wandelingen per uur.

We bespraken hoeveel tijd en extra kosten buldogfokkers hebben, en de kwaliteit van honden die ze produceren. Afgezien van de Engelse Bulldog-kosten, zijn er andere kosten die u kunt tegenkomen bij het verhogen van uw Britse bullebak. Nadat we alle locaties hebben opgesomd waar je Engelse buldoggen te koop kunt vinden, denk je misschien nog steeds dat het type fokker niet het probleem is. Als je zoveel mogelijk wilt besparen terwijl je je Bulldog toch de zorg geeft die ze nodig hebben, bekijk dan deze geldbesparende tips.

We zullen realistisch kijken naar alle kosten die een Engelse bulldog-eigenaar kan verwachten, van de prijs van een puppy tot de kosten van zowel routinematige als gespecialiseerde veterinaire zorg. Deze drie soorten fokkers hebben allemaal verschillende fokmethoden, wat ook betekent dat hun Engelse Bulldog-prijzen enorm zullen verschillen. Als de moeder of de dame een geschiedenis heeft als showhond, de juiste bulldog-markeringen en hoogte/lengteverhoudingen hebben, zal de bulldog volgens de AKC meer kosten. Doe altijd je onderzoek en vermijd het krijgen van je Engelse Bulldog-puppy van puppymolens of fokkers in de achtertuin, omdat puppy's die door hen worden gefokt vaak in slechte gezondheidsproblemen verkeren Zoek naar een fokker die maatregelen neemt om het risico op het doorgeven van genetische ziekten die verband houden met het buldogras te beperken.

De vervangingskosten van dit soort goodies zullen variëren op basis van hoe snel uw Bulldog zijn huidige aanbod vernietigt. Naar adem snakken naar deze cijfers is een passende reactie, maar er zijn meerdere redenen waarom Bulldog-puppy's zo duur zijn. Als je echt eigenaar van Engelse Bulldog wilt worden, raad ik je aan om goed onderzoek te doen en te kopen bij een vertrouwde fokker die ervoor zorgt dat je een gezonde hond krijgt.