Is blauw goed voor Engelse buldoggen?

Het is geweldig voor buldoggen die allergisch zijn voor het meest voorkomende brokeiwitingrediënt. Het heeft ook het hoogste eiwit- en vezelgehalte op deze lijst. Dit betekent dat het puppyrecept van Blue Buffalo de beste optie is als je een zeer energieke Bulldog hebt. Blue Buffalo Wilderness Senior bevat taurine, een essentieel aminozuur dat je Bulldog helpt beschermen tegen hersenveroudering.

Blue English Bulldogs worden beschouwd als een zeldzame kleur. Wat interessant is om op te merken, is dat het eigenlijk zwarte honden zijn waarvan de vachtkleur is verdund door generatiefokken. Meestal heeft dit ras ongeveer 1145 calorieën per dag nodig om gezond te blijven. Deze waarde kan echter volledig afhangen van de leeftijd en het activiteitsniveau van de hond.

Deze hoeveelheid calorieën is ideaal voor volwassen honden die matig actief en gezond zijn. Honden die actief zijn of werken, hebben meer calorieën nodig om de verbrande gedurende de dag aan te vullen. Aan de bovenkant van de schaal heeft een hond ongeveer 1300 calorieën nodig. De extra calorieën voorkomen tekorten aan voedingsstoffen en andere gezondheidsproblemen.

Het helpt ook om een gezond gewicht te behouden. Als de hond het grootste deel van zijn tijd rondslingert, heeft hij niet zoveel calorieën nodig. Dit geldt ook voor oudere honden. Ze hebben ongeveer 937 calorieën per dag nodig.

Deze afname van de calorie-inname zorgt ervoor dat de hond niet aankomt. Gewichtstoename is een ernstig probleem dat het ras teistert. Extra gewicht is moeilijk uit te stellen en kan leiden tot een aantal extra gezondheidscomplicaties. Voor koolhydraten gebruikt Canidae gezonde bruine rijst, erwten en papaja.

Het bevat ook probiotica om de spijsvertering van de hond regelmatig te houden. De toevoeging van omega-3 en omega-6-vetzuren zorgt ervoor dat de hond er op zijn best uitziet. Dit hondenvoer voor surf en turf bevat een grote hoeveelheid eiwitten. Het maakt 30 procent van de formule uit.

Het meeste is afkomstig van vis. De beste bron van vet komt van de eiwitbron. Sommige merken introduceren echter extra vet in de formule voor de extra voordelen van omega-3- en omega-6-vetzuren. Dit droge hondenvoer voor kalkoen en zoete aardappel van Wellness is een goede keuze voor de Engelse Bulldog.

Omdat buldoggen gevoelig zijn voor het ontwikkelen van allergieën, beperkt dit dieet met beperkte ingrediënten hun blootstelling aan veel voorkomende allergenen. Hoewel dit recept beperkt is in ingrediënten, zit het vol met de smaak waar je bulldog dol op zal zijn. Droogvoer is een klassieke keuze voor het voeren van honden. Het biedt het gemak van een alles-in-één compleet dieet.

Droogvoer is gemakkelijk op te bergen en kan de hele dag worden weggelaten zonder te bederven. Het is gemakkelijk mee te nemen tijdens het reizen. Bovendien zullen de harde stukjes de neiging hebben om de tanden van een hond schoon te maken. Dat zou vooral geruststellend moeten zijn als je een Engelse bulldog bezit die lijdt aan verschillende voedselallergieën en winderigheid.

Ervoor zorgen dat uw blauwe Engelse Bulldog een goed dieet, voldoende lichaamsbeweging en behandeling heeft, zijn essentieel om deze gezondheidsproblemen te voorkomen. De Engelse Bulldog loopt helaas het risico op nogal wat hartaandoeningen, waaronder mitralisklepaandoeningen en andere ziekten die voorkomen dat de hartkleppen openen zoals ze zouden moeten. Blue Bulldogs worden beschouwd als een van de zeldzaamste kleuren in het ras, naast zwart, chocolade en lila. Alleen bulldogs met het „d-d-genotype” hebben een blauwe of verdunde vachtkleur, omdat er meestal twee recessieven (dd) nodig zijn om zwart tot grijs pigment lichter te maken of blauw en rood tot crèmekleurig.

Sommige eigenaren zullen een stapje extra doen om hun blauwe Bulldogs unieke dieetplannen te geven, wat hen meer kan kosten. Voordat je op zoek gaat naar een fokker of een reddingsorganisatie die deze zeldzame blauwe hond kan hebben, zal ik je helpen ervoor te zorgen dat dit inderdaad de juiste Bulldog-variëteit voor je is. Als een productlijst bijvoorbeeld pluimveevlees bevat, moet dit worden vermeden door honden met gevoeligheden, zoals de Engelse Bulldog. Tegelijkertijd, als uw Engelse Bulldog een dieet met beperkte ingrediënten moet volgen, kan dit prijzig worden.

Als je overweegt een Engelse bulldog te kopen, of je hebt gemerkt dat je Engelse bulldog mogelijk gezondheidsproblemen ondervindt die verband houden met zijn voedsel, blijf dan lezen. Als uw Engelse Bulldog nog steeds een puppy is, moet u uw Engelse Bulldog misschien vaker naar de dierenarts brengen. Dus als je je afvroeg, maakt Royan Canin nat hondenvoer dat speciaal is ontworpen voor je Engelse Bulldog. Bovendien is dit ook een geweldige manier om veel spiermassa op te bouwen, wat belangrijk is voor een gedrongen Engelse Bulldog.

Sommige Engelse buldoggen vormen allergieën voor bepaald vlees, en dat kan het vinden van het juiste natte hondenvoer voor uw hond nog moeilijker maken. Als je vet nat hondenvoer gaat kopen voor je Engelse bulldog, dan moet je overwegen om dat dieet in evenwicht te brengen met meer lichaamsbeweging. .