Kunnen bulldogs bananen eten?

Bananen zijn met mate een geweldige caloriearme traktatie voor honden. Ze bevatten veel kalium, vitamines, biotine, vezels en koper. Ze bevatten weinig cholesterol en natrium, maar vanwege hun hoge suikergehalte moeten bananen als traktatie worden gegeven, niet als onderdeel van het hoofddieet van uw hond. Bananen bevatten veel kalium, vitamine B6 en vitamine C.

Soms raden dierenartsen deze vrucht zelfs aan als een gezond alternatief voor vette, zoute lekkernijen. De vrucht bevat ook veel vezels, wat kan helpen als uw hond gastro-intestinale problemen heeft, en magnesium, dat de botgroei bevordert en het lichaam helpt eiwitten te produceren en vitamines te absorberen. Zoals bij elk voedingsproduct moet u uw hondenbananen echter met mate voeren, vooral omdat ze veel suiker bevatten. Bananen zijn veilig voor honden, maar matiging is de sleutel.

Bananen bevatten veel suiker, dus te veel ervan kan uw hond het risico brengen medische aandoeningen te ontwikkelen. Geef je hond af en toe maar een paar dunne plakjes banaan. Bananen, die rijk zijn aan kalium, vitamine B6, vitamine C, evenals biotine en koper, zijn veilig voor honden om te eten. Ze worden door sommige dierenartsen aanbevolen als een gezond alternatief voor vette, zoute traktaties voor honden, zegt de AKC.

Bananen zijn erg rijk aan kalium, biotine en vitamine B6 en C. Bananen bevatten ook een hoge concentratie vezels en magnesium, wat de botgroei kan helpen bevorderen en sommige gastro-intestinale problemen bij uw bulldog kan verlichten. Ja, bananen zijn goed voor honden in kleine hoeveelheden. In tegenstelling tot andere vruchten, die giftige componenten kunnen bevatten, is elk deel van een banaan voor het grootste deel veilig voor uw hond om te eten.

Net als veel andere goede dingen, worden bananen het best met mate door honden genoten. Ze zitten vol met nuttige vitamines en mineralen die goed zijn voor honden, maar ze zijn ook suikerachtig en zijn niet bedoeld als een regelmatig onderdeel van het dieet van een hond. Kan je bulldog bananen eten? Ja. Bananen zijn een gezonde snack voor een bulldog.

Voor een middelgrote tot grote hond is de helft van een banaan per dag prima. Voor een kleine hond moeten elke dag slechts 2 tot 3 plakjes worden gegeven. Het enige deel van de banaan waar je op moet letten, is de schil. Dit kan misselijkheid en mogelijk braken bij uw bulldog veroorzaken.

Bulldogs lijken echt te genieten van een soort menselijke snack die niet op hun normale menu van hondenchow staat. Het eerste dat in je opkwam, is bananen gebruiken om je bulldog te verleiden zijn medicijnen of pillen in te nemen. Meer dan waarschijnlijk zal uw bulldog nooit genoeg bananen tegelijk eten om hun dieet ernstig te beïnvloeden, maar het is ook belangrijk om te weten dat de reden dat uw huisdier van bananen houdt, is vanwege de natuurlijke suikers in de vrucht. Bananenschillen zijn niet echt giftig of giftig voor uw bulldog zoals ander menselijk voedsel kan zijn, maar ze kunnen mogelijk andere gezondheidsproblemen voor de rover veroorzaken.

Houd er ook rekening mee dat uw bulldog misschien niet alle gezondheidsvoordelen krijgt die mensen krijgen van het eten van bananen. Bananen zijn, net als appels en bosbessen, volgens PetMD heel gezond fruit voor je bulldog. Maar er zijn verschillende gezonde lekkernijen waarvan je je misschien afvraagt of ze wel of niet goed zijn voor je bulldog om te eten. Eerder zei ik dat je je bulldog-bananenschillen moet vermijden; hier is een beetje meer informatie daarover.

Hoewel veel van deze vruchten veilig zijn voor je bulldog, moet je nog steeds de aanbevolen porties voeren voor een uitgebalanceerd dieet. Als je je bulldog dit speeltje geeft, worden ze gek om dit heerlijke mengsel te bevrijden en alles op te slokken. Kortom, als je wilt dat de vacht van je bulldog die heldere, gezonde glans heeft, dan is dit een natuurlijke optie voor jou. Het is belangrijk om erachter te komen wat het beste is en wat niet voor je bulldog, want elke hond is anders.

Dus als je ouder wordende bulldog lijdt aan aritmie, een aandoening die wordt veroorzaakt door onregelmatige hartslagen, kun je overwegen bananen aan zijn of haar dieet toe te voegen.