Waar buldoggen leven?

De Bulldog is een Brits hondenras van het mastiff type. Het kan ook bekend staan als het Engels. Engelse buldoggen zijn prima huisdieren in het appartement en hebben geen tuin nodig. Meestal honden met een laag uithoudingsvermogen, ze hebben slechts een matige hoeveelheid lichaamsbeweging nodig.

Ze gedijen het beste in gematigde klimaten; ze raken gemakkelijk oververhit en hebben ademhalingsmoeilijkheden bij warm weer, en ze koelen gemakkelijk af bij koude temperaturen. De gemiddelde levensduur van een Engelse Bulldog ligt tussen de 8-10 jaar. Ze beginnen indicaties te vertonen van veroudering tussen de vijf en zes jaar. Omdat ze oorspronkelijk werden gefokt voor een bloedsport, vraagt u zich misschien af wat voor soort huis deze honden zouden genieten.

Kunnen Engelse Bulldogs buiten wonen? Het korte antwoord op deze vraag is absoluut niet. Maar waarom? Sommige rassen zijn zeer geschikt voor buiten. Waarom kunnen Engelse Bulldogs het buitenleven niet verdragen als ze zo robuust en winterhard lijken te zijn?. Soms de Engelse Bulldog of de Britse Bulldog genoemd, is het ras ontstaan in Engeland en heeft een bloederig verleden.

Het stamde af van vechtende mastiffs die door de Romeinen naar de Britse eilanden werden gebracht en werd gebruikt in een bloedige sport genaamd bullbaiting. Tegenwoordig lijkt de Bulldog echter slechts een klein beetje op het uiterlijk van zijn voorouders. En alle wreedheid die hij tentoonstelde in de bullbaiting hokken? Voorgoed weg. Ondanks zijn nog steeds woeste uiterlijk, zou het moeilijk zijn om een hond te vinden met een zoeter, liefdevoller karakter.

Nee, de buldoggen verpletterd gezicht en fysieke structuur kunnen de extreme temperaturen die voortkomen uit het leven buiten niet verdragen. Het is moeilijk voor een bulldog om zijn lichaamstemperatuur te regelen en het is bekend dat ze sterven door warmte-uitputting bij temperaturen tot 70 graden. Bulldogs worden gefokt als huisdieren binnenshuis. Als je nieuw bent in Florida, of je hebt daar net je eerste bulldog geadopteerd, vraag je je af of bulldogs in Florida wonen of niet, omdat het daar te warm is, „veel te heet”.

Kunnen Bulldogs in Florida leven? Ja, ze kunnen in Florida wonen, maar als ouder van een huisdier moet je verschillende voorzorgsmaatregelen nemen om ze koel te houden, omdat buldoggen tot een (brachycefale familie) behoren die de extreme temperatuur niet kan verdragen. Vermijd bovendien wandelingen in de middag en neem ze vroeg in de ochtend en laat in de avond mee uit. Niet alle Bulldogs krijgen een of al deze ziekten, maar het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn, zodat u geïnformeerd kunt worden wanneer u fokkers interviewt en kunt weten waar u op moet letten gedurende het hele leven van uw Bulldog. In Bulldogs zou je gezondheidsvrijstellingen moeten verwachten van de Orthopedic Foundation for Animals voor heupen, elleboog en knieën, en van de Canine Eye Registry Foundation (CERF), die certificeert dat de ogen normaal zijn.

Deze honden zijn de kruising tussen een raszuivere Engelse Bulldog, American Bulldog, American Pit Bull Terrier en Bullmastiff. De belangrijkste prestatie van de Rockstro Bulldog Club was een gedetailleerde beschrijving van de Bulldog, bekend als de Philo-Kuan Standard. Houd de bulldog ook onmiddellijk ergens op een koele plaats en koel hem af met water of (alles wat je hebt dat veilig is voor honden). Genoemd naar het gebruik ervan in de sport van stierenaas, lijkt de Engelse bulldog ergens voor de 13e eeuw te zijn ontstaan op de Britse eilanden.

Zelfs soms kunnen deze buldoggen zichzelf ook genezen van het Parvovirus zonder vaccinatie en behandeling. Die Florida-achtige superhete en vochtige toestanden kunnen je bulldog zeker in gevaar brengen voor oververhitting, dus zorg ervoor dat je je airco altijd aan houdt tijdens de zomer. In 1894 namen de twee topBulldogs, King Orry en Dockleaf, deel aan een wedstrijd om te zien welke hond 32 km kon lopen. Ondanks cartoonafbeeldingen van hen als woeste honden, worden de Bulldogs van vandaag gefokt om aanhankelijk en vriendelijk te zijn.

Het is gemakkelijk om een Bulldog te veel te voeren, maar obesitas kan zijn gewrichten belasten, dus hij mag niet dik worden. Nadat je de rimpels hebt schoongemaakt, was je de neus van je Bulldog en breng je er vaseline op aan om hem zacht te houden en te voorkomen dat het droog en schilferig wordt. Net als Engelse buldoggen lijdt Alapaha Blue echter ook aan veel gezondheidsproblemen zoals heupdysplasie, aangeboren doofheid, entropion (ooggerelateerd probleem). .