Waarom bulldogs zo duur zijn?

Een van de dingen die buldoggen zo duur maken, is dat ze een erg populair ras zijn. Over het algemeen, aangezien de vraag naar bulldogs zo hoog is, zullen er hogere prijzen aan verbonden zijn. Bulldogs zijn een van de duurste honden om te kopen, maar hun kosten variëren afhankelijk van hun kleur en kwaliteit. Een Bulldog-puppy heeft zo'n hoge prijs vanwege de volgende factoren.

De kosten van een Engelse Bulldog zijn zo hoog vanwege de hoge kosten om ze te fokken en vervolgens als puppy's te verzorgen. De kosten voor het bezitten van een Engelse Bulldog zijn ook hoger omdat ze veel genetische problemen hebben die andere hondenrassen niet hebben.Al deze factoren moeten in overweging worden genomen voordat u een Engelse Bullie koopt, zodat u weet waar u aan begint en u de hoge kosten van veterinaire gezondheidszorg die u waarschijnlijk zult tegenkomen. De belangrijkste reden waarom puppy's van Franse Bulldogs zo duur zijn, is dat de fokkosten extreem hoog zijn. Bulldogs van gerenommeerde fokkers kosten meer vanwege hoge fokkosten.

In vergelijking met andere hondenrassen hebben Engelse Bulldogs minder nesten vanwege de gezondheidsproblemen die ze kunnen veroorzaken. De bloedlijn van de Bulldog begon met de Roemeense vechtmastiffs die naar de Britse eilanden werden gebracht om te worden gebruikt in een bloedige stierenaassport. Engelse Bulldogs zijn een van de schattigste, kalmste, meest betrouwbare, lieve en vriendelijke hondenrassen ter wereld. Bulldogs hebben gedrongen lichamen en zeer korte gezichten die hen vatbaar maken voor een reeks aandoeningen die bekend staan als brachycefaal syndroom.

Je kunt er zeker van zijn dat als je besluit een puppy te kopen via een gerenommeerde fokker die een ware liefde toont voor het Bulldog-ras, je geld goed zal worden uitgegeven. Engelse Bulldogs werden aanvankelijk gefokt om slagers te helpen hun vee onder controle te houden (paarden, runderen, zwijnen, enz. Voordat ze haar pups baarden, wordt de „teef - Bulldog term - ik vloek niet, ik beloof ???? terug naar de dierenarts voor een röntgenfoto. Als je erover denkt om een schattige Engelse Bulldog-puppy te krijgen, wil je waarschijnlijk meer weten over de Engelse Bulldog-prijs.

Er zijn zelfs verschillende redenen waarom het kopen van een Engelse Bulldog je nogal wat dollars, ponden of euro's zal opleveren. Een van de belangrijkste factoren waarmee rekening wordt gehouden bij het bepalen van de prijs voor Bulldog-puppy's, zijn de kosten om ze te verhogen. Naast deze duurdere problemen kunnen Bulldogs ook last hebben van huidinfecties, ooginfecties, progressieve retinale atrofie, cystinurie, digitale cysten, schimmelinfecties, patellaluxatie, hoofdtrillingen en obesitas. Afgezien van de hoge prijs van een Bulldog-puppy, is dit ras ook vrij duur om gedurende zijn hele leven te onderhouden.