Wat is het leefgebied van buldoggen?

Ze gedijen het beste in gematigde klimaten; ze raken gemakkelijk oververhit en hebben ademhalingsmoeilijkheden bij warm weer, en ze koelen gemakkelijk af bij koude temperaturen. buldoggen kunnen erg gevoelig zijn en hebben een goede leefomgeving nodig om te overleven. Ze vinden het moeilijk met de hitte en hebben een koele plek nodig om te overleven. Bulldogs zweten ook veel en ze moeten droog worden gehouden.

Meestal is een hijgende hond handig om ze af te koelen, maar met bulldog is hun neusholte erg klein, dus het wordt moeilijk voor hen om zichzelf af te koelen. Het is ook te zien dat buldoggen zich niet erg comfortabel voelen op extreem koude plaatsen. De Bulldog is tegenwoordig een heel andere hond dan zijn voorouders. Afkomstig van oude honden van het mastiff-type, werd het Bulldog-ras volledig in Engeland ontwikkeld.

De eerste vermelding van het ras was in 1500, een beschrijving van een man met twee Bolddogges op zijn tayle. De toen felle honden werden gebruikt in een praktijk genaamd bull baiting, waarbij de hond op de neus van de stier greep en hem ruwweg schudde. Bulldogs hebben zeer kleine neusholtes en hebben dus grote moeite om hun lichaam koel te houden. Bulldogs zijn erg gevoelig voor hitte.

Extra voorzichtigheid is geboden in warmere klimaten en tijdens de zomermaanden. Bulldogs moeten voldoende schaduw en water krijgen en moeten buiten staande hitte worden gehouden. Airconditioning en goede ventilatie zijn nodig om ze gezond en veilig te houden. Bulldogs zweten eigenlijk het grootste deel van hun zweet door de pads op hun voeten en genieten daarom van koele vloeren.

Zoals alle brachycefale of kortzijdige rassen, kunnen Bulldogs gemakkelijk oververhit raken en zelfs sterven aan hyperthermie. De American Bulldog is een groot ras van gedomesticeerde honden met een langdurige associatie met de Amerikaanse cultuur. Het is een afstammeling van de Oud-Engelse Bulldog, die nu is uitgestorven. Het zijn gewone huisdieren en showhonden en worden ook nog steeds op dierenboerderijen gebruikt als werkhonden.

Er zijn twee beschreven lichaamsvormen van het ras, het 'pestkop' type, dat groter is met een kortere snuit, en de 'standaard' morph, bekend om hun atletiek en langere snuiten. Bulldogs hebben een koele en rustige omgeving nodig, zodat ze hun delicate gezondheidsbehoeften onder controle kunnen houden. Ze worden gemakkelijk moe, dus typische hondensporten, of welke sport dan ook, moeten met mate worden gedaan. Een grote ruimte is niet nodig voor een bulldog om in te leven.

Ze kunnen leven in goed geventileerde of met airconditioning voorziene delen van een huis, appartement of kamer. Ze zullen zich ook comfortabel voelen in buitenruimtes of veranda's zolang het weer niet zo warm is (omdat dit hondenras ook vatbaar is voor oververhitting). Op plaatsen met lagere en koudere temperaturen kunnen truien of jassen ze helpen warm te blijven, en hierdoor zien ze er ook extra schattig uit. American Bulldog Habitat Onafhankelijk omheind huis of een grote landbouwgrond zijn de beste plekken voor een Amerikaanse Bulldog.

Door de habitat relatief beperkt te houden, kunt u dit bereiken, en de relatief inactieve aard van de bulldog stelt u in staat dit te doen.