Wie hebben bulldogs getekend voor 2022?

Jacob Kiraz tekent bij de bulldogs tot eind 2024.Parker benadrukte dat de bulldogs nog steeds „genoeg werk te doen hebben, maar zei dat het tijd was voor fans om na een paar moeilijke jaren weer te glimlachen. Van de Bulldogs werd aangenomen dat ze zich in een salarislimiet bevinden, echter, er wordt gezegd dat ze Asiata hebben gescoord op een goedkope deal terwijl ze proberen hun team uit te bouwen en te voltooien voor de duw van volgend seizoen naar de top acht nadat ze de afgelopen handvol jaren aan de verkeerde kant van de tafel hebben doorgebracht. Destijds had de club de signeersessies aangekondigd van Josh Addo-Carr, Matthew Burton, Matthew Dufty, Brent Naden, Tevita Pangai Junior en Paul Vaughan, dus het is gek om te denken dat sindsdien de Bulldogs nog vier signeersessies hebben aangekondigd. De barbecuekoning is een andere Dragons-afwijzing die door de Bulldogs een kans op verlossing kreeg aangeboden en hen terugbetaalde door zijn slechte oude manieren mee te nemen naar Belmore.

NRL-premiership-winnaar Corey Parker zei dat het geen toeval is dat de Bulldogs een echte bedreiging zijn geworden na de benoeming van Gould als algemeen directeur vier maanden geleden. Andrew Warburton, Chief Executive Officer van Bulldogs, heeft zich uitgesproken over de ondertekening van King via de website van de club. Over de Storm gesproken, de Bulldogs hebben vandaag aangekondigd dat ze nog een van hun spelers hebben getekend, waarbij Max King pen op papier zette voor een eenjarige deal. Het is duidelijk dat het genie dat verantwoordelijk was voor de rekruteringsafdeling van de Bulldogs uit was om te lunchen toen dit contract werd opgesteld.

Parker prees Bulldogs-coach Trent Barrett en gelooft dat het terugbrengen van Gould naar de club - waar hij speelde en coachte in de jaren 80 - een meesterslag is gebleken. John Asiata van de Broncos zal het voorwaartse pakket van de Bulldogs verder versterken en diepte toevoegen aan de slotpositie, met de jonge Joshua Cook van de Rabbitohs die de kennis met zich meebrengt die hij heeft opgedaan van mentor Damien Cook, omdat hij geweldige dekking zal bieden bij hoer.