Wanneer stoppen bulldogs met groeien?

Maar wanneer stoppen ze eigenlijk met groeien? Zodra een Engelse Bulldog ongeveer een jaar oud is, moeten ze hun maximale gewicht bereiken, dat ongeveer 48-50 lb zal zijn voor een vrouw en 52-55 voor een man. Sommige stoppen misschien eerder met groeien, terwijl anderen later misschien stoppen met groeien. Er is echter altijd een gemiddelde. De meeste Engelse buldoggen zullen stoppen met groeien tegen de tijd dat ze een jaar oud worden.

Maar ze kunnen blijven invullen in hun borst en wat gewicht toevoegen tot ze ongeveer twee jaar oud zijn. Tegen de tijd dat ze er een worden, zullen de meeste Engelse buldoggen stoppen met groeien. Je zult ze echter nog steeds in hun borst zien invullen en gewicht toevoegen totdat ze ongeveer twee jaar oud zijn. Het grootste deel van hun groei en ontwikkeling vond echter plaats tijdens hun eerste levensjaar.

Hoe kleiner het ras, hoe sneller ze groeien. Ze kunnen hun volledige groei in een gemiddeld tempo bereiken. Dat betekent dat ze meestal stoppen met groeien na 12 maanden. Leuk en vriendelijk met zowel kinderen als volwassenen, Engelse buldoggen zijn absoluut een van de beste hondenrassen die er zijn, naar onze onbevooroordeelde meningen.

Hun mollige kleine lichamen en mooie broodjes maken deze hond bijzonder schattig, vooral als ze puppy's zijn. Maar hoe lang blijven Engelse buldoggen als puppy's? En op welke leeftijd stoppen ze met groeien en vullen ze eindelijk die rollen in? Een Engelse bulldog wordt niet langer als een puppy beschouwd als hij 12 maanden oud is, ook al kan de volledige groei van de hond pas 18 maanden worden gedaan. . Sommige puppy's groeien veel sneller dan andere, omdat pups van verschillende rassen en maten in verschillende snelheden groeien.

Hoe kleiner het ras, hoe eerder de hond volwassen wordt en niet langer als een puppy wordt beschouwd. Engelse buldoggen zijn geen gigantisch ras en daarom bereiken ze sneller volwassen dan een grote hond. Dus je bulldog duurt iets langer, dat wil zeggen. Ergens tussen 12-15 maanden om een volwassen groei te bereiken.

De puppymaanden kunnen echter ook 18 maanden duren, zelfs nadat uw hond volgroeid lijkt te zijn. Die schattige middelgrote honden hebben de neiging om tussen de 40-50 pond te groeien als ze volwassen zijn. De mannetjes wegen bijna 50 pond, terwijl de vrouwelijke bulldogs ongeveer 40 pond bereiken. Je kleine pup zal pas de eerste twee weken zijn ogen open hebben, voornamelijk afhankelijk van het gehoor om hun partner en moeder te vinden.

De belangrijkste fysieke ontwikkelingen beginnen in de derde week, wanneer ze die kleine ogen open beginnen te breken en onafhankelijk beginnen te worden. Dit is het stadium waarin de individuele persoonlijkheid van elke pup begint te vertonen. Je zult het gedrag van je puppy, hun voorkeuren en antipathieën ontdekken. De botten en spieren van hun benen beginnen zich tijdens de vierde week te ontwikkelen en ze zullen gestaag beginnen te lopen.

Ze zullen op dit moment bijna vijf pond wegen. De tweede maand is het moment waarop de puppy langzaam begint te kauwen, rennen en zelfs bijten. Hun lichaam ondergaat fysieke vooruitgang en je krijgt in deze fase tal van lesmogelijkheden, waar je je huisdier kunt helpen zich te ontwikkelen tot een mooie, goed gedragende hond. De vorm van hun neus en afgeplat ogende hoofden beginnen er meer gedefinieerd uit te zien.

Terwijl de pups in deze fase groei op fysiek niveau ervaren, zal het gewicht van verschillende pups ook variaties vertonen, afhankelijk van het aantal weken dat er zijn verstreken. In dit stadium is uw huisdier oud en zelfverzekerd genoeg om verwachtingen van u te krijgen. Ze hebben liefde en zorg nodig om een gezonde ontwikkeling te ervaren. Gevoed en vastgehouden worden zullen voor hen geen speciale gelegenheden meer zijn, in plaats daarvan zullen ze dit terecht vaker eisen in hun vijfde week.

Ze zullen speels zijn en dat is wat deze periode ook een goed moment maakt om ze trucjes te leren. Dit is ook een tijd waarin je geleidelijk kunt beginnen met het scheiden van de puppy's van hun moeder op het gebied van voeding. Je kunt beginnen met het verstrekken van puppyvoeding, licht gemengd met water. Engelse buldoggen vinden deze papperige maaltijd best lekker en heerlijk.

Schakel JavaScript in om deze video te bekijken en overweeg om te upgraden naar een webbrowser die HTML5-video ondersteunt. De belangrijkste gewichtstoename voor uw puppy begint tijdens de zesde week wanneer ze geen moedermelk meer hebben. Als er goed voor wordt gezorgd, weegt een robuuste en gezonde buldogpuppy in dit stadium ongeveer vijf pond. Tijdens de derde maand moet je opgroeiende puppy zich laten vaccineren.

De derde maand is het stadium waarin de immunisatie van hun moedermelk begint af te nemen en de puppy moet worden gevaccineerd om hem te beschermen tegen mogelijke schadelijke ziekten. Wanneer uw puppy vier maanden oud is, ondergaat hij een groeispurt waardoor hij verrassend genoeg ongeveer 30 pond weegt. Deze gewichtstoename zal weer vertragen en zal in een gestaag tempo blijven toenemen, totdat je bulldog de leeftijd van 12 maanden bereikt. Engelse buldoggen zijn natuurlijk een gedrongen en relatief korter ras.

Dus zelfs je volwassen hond heeft korte maar brede benen, met een heel breed en schattig gezicht. Net als het gewicht varieert de lengte van uw puppy per leeftijd. Hoewel het voor elke hond varieert, ligt het gemiddelde cijfer ergens tussen 14-16 inch, zoals eerder vermeld. Het feit dat ze erg kort zijn, zorgt ervoor dat ze er behoorlijk omvangrijk uitzien, en je zult zelden een Engelse bulldog vinden die er lang uitziet.

Bovendien zorgt de kleine gestalte van dit ras ervoor dat ze er een stuk lichter uitzien dan wat ze eigenlijk wegen. Als je eenmaal weet hoe je Engelse bulldog-pup groeit van kleintje tot volwassene, weet je ook hoe je beter voor ze kunt zorgen. Zorg ervoor dat je ze regelmatig naar een dierenarts brengt om hun ontwikkeling te laten controleren en ervoor te zorgen dat ze een gezond en gezond lichaam ontwikkelen. De perfecte riem kiezen voor Engelse Bulldogs en waarom ze nodig zijn Engelse bulldogs zijn niet de meest actieve honden, maar ze hebben nog steeds hun dagelijkse wandelingen nodig.

Afhankelijk van waar u woont en uw lokale omgeving, kan het zijn dat u uw hond moet aanlijnen tijdens het nemen. Hoe lang zal je Franse Bulldog leven? Je zult niet veel hondenrassen vinden die zo loyaal, liefdevol en aanpasbaar zijn als de Franse bulldog. Ze blaffen niet overdreven, zijn geweldige babysitters en zijn praktisch perfecte pups om te bezitten als je in woont. We houden van Engelse Bulldogs en delen graag alles wat we over hen leren.

De Bulldog Blog is een gratis bron waar je alles kunt leren over dit schattige, rimpelige ras. De Old English Bulldogge is een kruising van de Engelse Bulldog, de Amerikaanse Bulldog, de Amerikaanse Pitbull Terrier, en de Bull Mastiff, terwijl de Engelse Bulldog puur brood is. Je Bulldog zal rimpels beginnen te ontwikkelen als ze jong zijn tot de leeftijd van 12 maanden oud, en ze zullen die rimpels de rest van hun leven behouden. Als het gaat om ontwikkeling, kan uw Engelse bulldog in elk stadium een beetje onder of overgewicht zijn.

Door de nek van uw Engelse Bulldog te meten, kunt u de juiste maat halsband vinden die comfortabel en veilig voor hen is. Engelse bulldogs, simpelweg geclassificeerd als bulldogs door de American Kennel Club, worden als volgroeid beschouwd wanneer mannetjes ongeveer 50 pond en 16 inch hoog worden en vrouwtjes 40 pond en 14 inch hoog worden. Het bespioneren of castreren van uw Engelse Bulldog op jonge leeftijd kan in de toekomst een ongelijke groei van de beenbotten veroorzaken, omdat de ontwikkeling van bot en gewrichten wordt geassocieerd met voortplantingshormonen. Het kennen van de familiegeschiedenis van je Bulldog zal helpen bij het voorspellen of je Bulldog al dan niet genetische aandoeningen heeft die van hun ouders komen.

De Engelse Bulldog-groei- en gewichtsgrafiek hierboven kan u een schatting geven van de volledige grootte van uw Engelse Bulldog, maar dit varieert per hond. Door het gewicht en de lengte van uw Engelse bulldog in de gaten te houden, kunt u een idee krijgen van hun algehele gezondheid. Naarmate ze zich ontwikkelen en groeien, zul je verschillen zien in de groei van je eigen Bulldog in vergelijking met andere. Engelse buldoggen zijn middelgrote hondjes die als ze volwassen zijn tussen de 40 en 50 pond groot zullen worden.

Uw Engelse bulldog kan nog steeds het risico lopen hart- of luchtwegaandoeningen te ontwikkelen, wat heupdysplasie en zelfs iets dat kersenoog wordt genoemd, dat is wanneer een traanklier in het ooglid van een hond ontstoken raakt. Hoewel deze groeitrafiek een handige gids kan zijn, is het altijd goed om uw dierenarts te raadplegen over de gezondheid van uw Engelse buldogpuppy. U kunt de onderstaande Engelse bulldog-gewichtsgrafiek gebruiken om het gewicht van uw pup nauwlettend in de gaten te houden terwijl hij of zij tot ver in de volwassenheid groeit van pup-hood. .