Welke bulldogs spelers hebben covid?

Kirby Smart zei dat de buldoggen een paar te maken hadden met COVID-19-problemen. MIAMI - Georgia-coach Kirby Smart zei dat de Bulldogs een paar weken geleden te maken hadden met COVID-19-problemen, maar hij verwacht dat zijn team bijna op volle kracht zal zijn als het nr. En temidden van kombereidingen, Georgië ervaart wat een kleine COVID-uitbraak lijkt te zijn. We hebben het laatste nieuws over de kwesties die in Athene aan de orde zijn.

Welke teams zitten vol met spelers die al een verschil hebben gemaakt? Brandon Wakeham, Braidon Burns en Chris Patolo zijn nieuwe blessurezorgen voor de Bulldogs, waarbij alle drie de spelers uit het verlies voor South Sydney komen met verschillende problemen. Bovendien hebben de Bulldogs zojuist sterontvanger George Pickens terug gekregen voor de reguliere seizoensfinale nadat hij in het voorjaar zijn ACL had gescheurd. Canterbury Bulldogs-coach Trent Barrett heeft de volledige omvang van de COVID- en blessurecrisis van zijn zijde onthuld, met minstens 12 spelers die hun botsing met de Broncos zullen missen. MIAMI - Nu de Georgia Bulldogs zijn aangekomen voor de halve finale van College Football Playoff voor de Capital One Orange Bowl, zeiden spelers tijdens hun eerste beschikbaarheid maandag dat ze zich volledig bewust zijn van het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen om een COVID-19-uitbraak in het team te voorkomen.

COVID-problemen zijn niet het enige dat de laatst geplaatste Bulldogs meer gewicht legt na hun vierde verlies op rij, met blessures die ook grote schade aanrichten binnen het team van Trent Barrett. Georgia verdedigende rug Lewis Cine schat dat 98 of 99 procent van het team is gevaccineerd, maar de Bulldogs dragen binnenshuis maskers en doen moeite om contact te vermijden met iemand die niet in het team zit terwijl ze zich voorbereiden om vrijdag Michigan te spelen. Een onderzoek door The Sydney Morning Herald in februari meldde dat 95 procent van de Bulldogs positief was getest in het voorseizoen, wat suggereert dat sommige spelers het virus voor de tweede keer hadden kunnen oplopen. Verdedigende lijnwachter Travon Walker zei dat de Bulldogs proberen veilig te blijven in Zuid-Florida door binnenshuis maskers te dragen en menigten te vermijden.

Daniels is dit jaar verschenen in 5 wedstrijden voor de Bulldogs en zag zijn laatste meest recente actie tegen Charleston Southern op november. De Bulldogs kozen een hotel in het centrum van Miami nabij Bayfront Park, dat zondagavond werd overspoeld door duizenden voetgangers, velen kwamen aan land van aangemeerde cruise voeringen. De Canterbury Bulldogs hebben vrijstellingen aangevraagd om een ploeg te helpen vullen voor de reis van dit weekend naar Brisbane met GM voetbal Phil Gould, wat suggereert dat er meerdere COVID-19-gevallen zijn gevonden in Belmore.